( Shawl ) Monogram Louisa - Tea Leaves
( Shawl ) Monogram Louisa - Tea Leaves
( Shawl ) Monogram Louisa - Tea Leaves

( Shawl ) Monogram Louisa - Tea Leaves

Regular price RM119.00 MYR Sale price RM69.00 MYR Save RM50.00 MYR
5 in stock

Introducing the Monogram Louisa. A new prints by Sugarscarf. "You always forget that one day the classics were new"

Who is Louisa? She represents women who are creative, talented and funny! She learns to harness her capabilities and step out of her limited comfort zone. 

Easy to handle material. No easily crease. Flowy 

Material : Premium Chiffon Korean

Shape : Long Scarf with border 

Size : 177 cm x 70 cm

 

    Customer Reviews

    Based on 2 reviews
    100%
    (2)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    A
    A.Y.

    I always look forward to sugarscarf chiffon collection because the designs are in and the material and measurement is superb!

    E
    E.F.

    Monogram louisa shawl memang sangat sangat best! Act this is my second shawl i beli dekat sugarscarf, first i beli unicorn untuk majlis tunang i and ramai yang cakap cantik simple but very nice ❤️❤️❤️ I hope sugarscarf akan keluar kan banyak lagi design yang menarik and material yang sama. Hehe btw i just nak bagi cadangan sikit je if shawl tu boleh tak buat luar and dalam colour yang sama i mean contoh macam shawl chiffon luar dalam sama but material yang sama hehe but yang sekarang pun okay ! Really love it ❤️❤️ Semoga dimurahkan rezeki sugarscarf 😘